Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Orsi

Az ember élete során sok mindennel foglalkozhat, de belül mindig érzi, mi az, amire igazán vágyik, ami igazán közel áll hozzá. A harmónia, a stílus, visszafogott színek és elegancia mindig is meghatározták az életemet. Lakberendezőként is fontos számomra, hogy a megrendelők igényeit szem előtt tartva valósítsuk meg a leginkább személyükhöz, stílusukhoz illő enteriőrt, hiszen fontos, hogy megtaláljuk az összhangot, az élet valamennyi területén, legyen szó akár dekorációról, akár kreatív fotózásról.

Orsikám, mély elismerésem. Nagyon tetszik, mert egyedi amit látok! Tetszik nagyon a mély, nemes színek kontrasztja a durva, rusztikus felületekkel. Nagyon egyedi hangulatot eredményez, csak így tovább!!!

Hoklics Melinda

Már nagyon vártuk ezeket a képeket. 😊 Orsi csak így tovább!!! A fotózással és a lakberendezői tehetségeddel lélegzetállító végeredmények születnek! Ui: Vidám modell..vidám csapat... köszönöm, hogy a részese lehettem! ❤

Véberné Jánosi Szilvia

66-szor nézem meg. Nem győzőm... minden részletbe menően TÖKÉLETES. Külön gratula a szereplőknek, fotósnak, sminkesnek, ruha, virág, fodrász, dekor...❤ Orsi!

Czene Bernadett
blog

Mit szólna egy hibátlan, elbűvölő esküvőhöz?

Nagyszerűen hangzik