Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

A Nagy nap után sokan megbánják, hogy nem kérték esküvőszervező segítségét, mert a végére nagyon elfáradtak és nem tudták igazán élvezni, hogy róluk szól minden. Ahelyett, hogy fürödtek volna a figyelemben és az ünneplésben aggódni kellet a torta miatt megérkezik-e időben, figyelni kellett a zenekarra, hogy eleget játsszon, és még sorolhatnánk a feladatokat.

Az esküvőd szervezését és dekorációját nyugodtan ránk bízhatod!

Az esküvőszervező valóban luxus?

Az hogy sokak számára felesleges pénzkidobásnak tűnik az esküvőszervező a kommunikáció hiányának tudható be. Sok tévhit kering a témában és kevés a valódi tapasztalat.
A leggyakoribb nézőpont, hogy az esküvőszervező felesleges luxus kiadás, hiszen azt a néhány telefont mi is le tudjuk bonyolítani. Amiért nem muszáj, ne fizessünk, így is elég magasak az esküvő körüli költségek. Egyébként sem engedhetjük meg magunknak, mert túl drága.

A valóságban egészen másképp néz ez ki

Megbízható szolgáltatókkal dolgozhattok együtt

Ezen a ponton két újabb pozitívum jelenik meg. Az egyik, hogy már kipróbált, megbízható szolgáltatók jöhetnek csak szóba, akikkel a szervező már dolgozott együtt. A másik előny, hogy az árajánlatok bekérésével, azok összehasonlításával járó stresszt is elkerülhetitek és a drága időtöket sem kell erre áldozni. Az esküvőszervező mindent megold és egyeztet a cateringessel, a zenekarral, a vőféllyel és a torta nehéz kérdésében sem kell egyedül döntenetek.


A jó esküvőszervező egyik legfontosabb feladata, hogy a házasulandók anyagi kereteibe beleférő, ezen belül a lehető legszínvonalasabb és leg költséghatékonyabb lagzit szervezze meg. Mindezt profi, megbízható szolgáltatókkal, akik nem okoznak csalódást. A szervezés díja eltörpül a mellett a megtakarítás mellett, amelyhez az esküvőszervező kapcsolatrendszerének köszönhetően juthattok hozzá.

A TI csodás napotok!

Mindemellett az esküvő közös projekt marad amelynek minden lényeges részletéről ti fogtok dönteni. Az esküvőszervező dolga, hogy kézben tartson mindent és levegye a vállatokról a terhek nagy részét. Vannak részletek, amelyekben lehetetlen helyettetek dönteni, ilyenek a meghívottak listája, az esküvő stílusa, színvilága, a ruháitok, a zene, amelyre bevonultok. Ezektől lesz egyedi és meg nem ismételhető a ti Nagy napotok. Minden más a kerteket tartalommal megtölteni, a szervezés megannyi apró részlete az esküvőszervező feladata.

Az örömszülők is lazíthassanak

Az is fel szokott merülni, hogy nyilván nem a menyasszony fog mindent kézben tartani, de az örömszülők vagy más hozzátartozók majd részt vesznek a szervezésben illetve a lagzi levezénylésében.
Ez természetesen működhet, az a kérdés hogy ők vajon mikor tudnak lazítani kicsit illetve felhőtlenül élvezni a mulatságot. Ha minden vendég résztvevő mentesül a szervezés terhei alól, akkor lesz a ti szórakozásotok is zavartalan. A szervező majd koordinálja a szolgáltatók munkáját és megoldja a megoldandókat. A ti dolgotok csupán annyi legyen, hogy élvezzétek a rátok irányuló figyelmet és mulassatok jól a vendégeitekkel együtt.