Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Néha napján előfordul, hogy nem a színektől tobzódó virágok alkotják elsősorban a menyasszony és annak koszorúslányainak csokrát. Mi több, talán közel, s távol egyetlen szál virág sem kandikál, mégis felcsillan a szemünk a bevonulás pillanataiban, amint a csajok kezéhez ér a tekintetünk!

Éppen ilyen az a díszes arany lámpás, amely ezen a vérpezsdítő, nagyvilági Gatsby stílusú esküvőn ütötte fel a fejét. Az elegancia és a natúr hangulat friss elegyét pedig az üveglapok mögött diszkréten megbúvó, egzotikus, zöld növények adják. Azonban ha Te más hangulatban gondolkozol, akár egy romantikus, vagy bohém miliőt álmodtál meg, ahhoz is könnyedén találhatsz stílusban passzoló lámpást. És ami a legjobb, hogy a buli végeztével otthonotok dísze lehet!

Hippi lelkületű menyasszonyok nem mehetnek férjhez enélkül a csörgődob-csokor nélkül! Itt is többféle lehetőség kínálkozik az ámulatba ejtésre, legyen az a csörgődobot ékesítő néhány szál virág, színes szalagok, esetleg makramé dísz. De ha rám hallagattok, akkor mindenképp egyedi virágmintájú hímzésekkel ellátott darabokkal csörögjetek végig a székek között!

Egy nő sem létezhet táska nélkül, még akkor sem, ha éppen legjobb barátnőjét kíséri az oltárhoz. Szerencsére erre is van megoldás, csupán egy szuperstílusos, bohém, bambuszból/rattanból/fából készült, virágokkal díszített kis kézitáskára van szükség. Így jöhetnek az örömkönnyek, a sminkes elsősegély csomag máris kéznél van!

Egy kis zöld és pár darab MEGArojt szükségeltetik a most következő szemet gyönyörködtető csokrokhoz. Meg persze egy karika, amelyen mindez egy kompozíciót ölthet, így könnyedén fogható kézben, vagy akár csuklóra, alkarra akasztva díszeleghet. Nem kell tökéletes egyformaságra törekedni, a lényeg, hogy egymással, a ruhákkal és a menyasszonyi csokorral színeikben harmonizáló darabok szülessenek.