Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

A leggyakrabban választott évszakok az esküvő időpontjaként a tavasz és a nyár, annak minden előnyével és persze akadnak hátrányok itt is. A telet kevesebben választják, pedig nagyon sok előnye van. Az egyik a csodás havas táj és az ünnepi hangulat és van még néhány.

Ami a téli esküvő mellett szól:

Az esküvői fotózáshoz varázslatos hátteret adhat a szikrázó havas táj. A karácsonyi dekoráció eleve csillogó és ünnepi, a gyertyák és a forró italok tovább fokozzák a különleges hangulatot. A téli esküvő gazdaságosabb a nyárinál. A szolgáltatók árai alacsonyabbak a kisebb forgalom miatt, ezzel máris megtakarítást érhettek el. A drága élő virágok remekül helyettesíthetők a könnyen hozzáférhető tobozokkal, téli bogyókkal és fenyőágakkal.

A téli elegancia

A téli fazonú menyasszony és a koszorúslány ruhák különlegesek. Elegáns hosszú ujjú csipke vagy bársony varázslatos ruhák közül választhatnak az érintett hölgyek. A kiegészítők is nagyon elegánsak lehetnek (mű) szőrmebunda vagy perelin.

A sokak által előnyben részesített vörös rózsákból álló csokorhoz a fehér ruha mellett a hófödtetáj is lenyűgöző díszlet, de bármilyen virágból készült csokrot téli hangulatúvá tehetünk gyöngyökkel, bogyókkal és örökzöldekkel.  

Téli dekoráció a természet kincseivel

A dekoráció is követi a téli hangulatot. A fehér szín az alap, amit ezüsttel illetve arannyal kombinálhatunk. Ehhez választhatunk bordó vagy királykék futókat, kiegészítőket. A téli termések, tobozok, piros és narancs bogyók a gyertyák és mécsesek ragyogásában varázslatos karácsonyi hangulatot kölcsönöznek a helyszínnek.
A téli hangulat megjelenhet már a meghívókon is. A stílus karácsonyi csillogó vagy a téli természet ihlette egyaránt lehet. Az ültetőkártyákat tobozba vagy örökzöld ágacskákra is helyezhetjük.

Forró italok a menüben

Az esküvői menüben is érdemes megjeleníteni a téli finomságokat. Nagy örömet szerezhettek a vendégeiteknek a forraltborral, forró teával és forró csokival. A szokásos italok mellett biztosan nagy népszerűségnek fognak örvendeni.

Könnyebben találhattok helyszínt

A kevesebb esküvő miatt sokkal egyszerűbb lesz megtalálni álmaitok helyszínét, sokkal több szabad időpontból választhattok. A kastélyok, kúriák csodás helyszínt biztosítanak az esküvőtöknek. A meghívott vendégek megjelenésére is biztosabban