Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

A legkörültekintőbb minden apró részletre kiterjedő szervezés mellett is érhetnek meglepetések, kisebb kellemetlenségek a nagy napon. Leszakadhat egy gomb, egy ünneprontó darázs megcsíp valakit a násznép tagjai közül vagy hólyagot tör a lábadra a cipő. Hasznos lehet felkészülni ezekre az apró kellemetlenségekre még akkor is, ha semmit sem fogsz használni belőlük. Talán már azzal, hogy van nálad vagy inkább a koszorúslányodnál egy hasznos apróságokkal teli túlélőkészlet segít abban, hogy ne legyen szükség rájuk.

Mini varrókészlet: tartalmazzon ollót, tűt, cérnát, néhány gombot és biztosítótűt. Leeshet egy kapocs vagy gomb, így nagyon gyorsan megoldódhat a probléma.

Plusz harisnya és fehérnemű: harisnyából akár többet is érdemes bekészíteni, beakadhat, felszaladhat a szem rajta.

Átlátszó körömlakk: ha felszalad a szem a harisnyádon és nincs rá mód, hogy lecseréld csak cseppent rá egy cseppet és nem szalad tovább a szem.

Dezodor, frissítőkendő: az izgalomtól és a melegtől könnyen megizzadhatsz, és sokat javíthat a komfort érzeteden, ha felfrissíted magad. A fotózás, ceremónia, utána a lakodalom, elég hosszú nap lesz.

Alapozó, korrektor, szájfény vagy rúzs: minden bizonnyal kiváló minőségű és tartós menyasszonyi sminket kapsz, mégis érdemes kölcsönkérni a sminkestől a termékeket, amiket használt a sminked elkészítésekor. Néhány óra elteltével biztosan meg kell majd igazítani.

Zsebkendő

Zsebkendő: a meghatottság és az öröm könnyeinek letörlésére.

Mini elsősegélykészlet: ragtapasz, fertőtlenítő, géz, csak azért, hogy legyen. Fő a biztonság.

Gyógyszerek: a megszokott fájdalomcsillapítód mindenképpen legyen kéznél. A feszültség és izgalom okozhat fejfájást.

Szemcsepp, műkönny: főleg ha kontaktlencsét viselsz. Ha szemüveges vagy szemüvegtörlő is legyen nálad.

Frissítők: rágó, mentolos cukor víz, müzli szelet. A fotózáson vagy a helyszínek között megéhezhetsz, jól jöhet egy kis frissítő.

Papír és toll: jól jöhet, ha le kell jegyezni egy, két telefonszámot.

Telefontöltő: az okostelefonok hamar lemerülnek és fontos, hogy elérhető legyél, ha valamelyik szolgáltatóval egyeztetni kell vagy egy vendégnek útbaigazításra van szüksége.

Hajlakk: a fodrász bizonyára elegendőt fújt a hajadra, de a menyasszonytánc környékén már lehet, hogy frissítésre szorul a frizurád.

Mindezt kis szütyőbe rakva a koszorúslányra bízhatod, így bármikor kéznél lesz ha szükség lenne rá.