Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Édes, lédús, zamatos görögdinnye, a trópusokat idéző ananász, hűsítő narancs és citrom… A végtelenségig sorolhatnám a gyümölcsök ízben, színben kifogyhatatlan palettáját, melyek egyszerre simogatják testünket és lelkünket. Mindegy, hogy esszük vagy isszuk, a lényeg, hogy egyetlen nyári esküvőről sem hiányozhatnak!

Víz helyett is!

Miért kínálnánk vendégeinknek csupán a standard italokat, mikor a gyümölcsökből nyert nedűkkel is felpezsdíthetjük a hangulatot? Egy minden földi jóval ellátott koktélbár üde színfoltja lesz a dekornak és garantáltan megadja az alaphangulatot egy emlékezetes partyhoz! Azonban ne feledkezzünk meg a gyerekekről, alkoholt mellőzőkről sem – erre remek lehetőség egy ínycsiklandozó limonádés pult, ahol legalább 2-3 féle szomjoltó várja a felfrissülni vágyó vendégeket.

A világbajnok jégkrém

A tikkasztó nyári hőségben a sütemény vs. jégkrém párbalyban biztos, hogy kiütéssel győzne a jeges finomság! Szerencsére ma már számtalan lehetőség kínálkozik, hogy fagylaltot szolgáljunk fel desszert gyanánt, melyek közül a legelbűvölőbb megoldás minden kétséget kizáróan egy nosztalgikus fagylaltos kocsi. És mint azt tudjuk, nincsen fagylalt feltét nélkül! Halmozzuk az élvezeteket és kínáljunk apró bogyós gyümölcsöket, vagy felkockázott gyümölcssalátát megkoronázásként!

A’la nature

Avagy a maga természetességében, gusztusosan tálalva egy gyümölcsökkel megpakolt pultnak senki nem fog tudni ellenállni! Akár a desszertek egy részét is kiválthatjuk vele, főleg, ha vendégeink között vannak élelmiszerallergiával élők vagy diétázók. Az egyetlen probléma ezzel csupán annyi lehet, hogy nincs az a mennyiség, ami el ne tűnne egy szempillantás alatt!

Dekornak sem utolsó!

Egy roskadozó gyümölcsfolyondár az asztal közepén meghökkentő, különleges és nem utolsó sorban iszonyatosan látványos dekoráció! Akár a megszokott virágcsokor helyett is megállja a helyét, de ha mindneképp szeretnénk némi romantikát csepmészni az asztalra, nyugodtan társítatjuk pár szál színpompás virággal. A terítéket, azaz a tányérokat, poharakat, szalvétákat úgy válogassuk össze, hogy színben harmonizáljanak, de mindenképp törekedjünk a visszafogottságra és a lehetős legegyszerűbb, legletisztultabb megoldásokra – így keltve igazán életre a gyümölcsök díszítő attitűdjét!