Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Mit is tartalmaz?

 • helyszín szervezés, közös megtekintés, kiválasztás
 • dekoráció, ötletbörze, meatingek
 • meghívó tervezése, elkészítése
 • fotós meghívása, fotózás, videózás szervezése
 • ruhaválasztás, egyedi tervezés, próbák, varratás, vagy kölcsönzés
 • menyasszonynak alkalomhoz illő frizura, smink, köröm készítés, majd a koszorúslányoknak és akár az egész násznépnek is.
 • vőlegényt is segítjük a ruhaválasztásban, frizura és kozmetikai felkészülésben is.
 • ceremóniamester, vagy vőfély szervezése
 • tánctanár meghívása, táncoktatás szervezése
 • műsor szervezése (vendégek előadásának szervezése, játékvezető szervezése)
 • menü elkészítése, próbaétkezésekkel, választással,
 • édességek, torta, csokiszokőkút, candy bar, cupcake, mini cake is
 • ajándékok szervezése, legyártatása a násznépnek

Szeretnénk ezt a csodálatos eseményt számotokra stresszmentesen megszervezni és maradéktalanul felügyelni akár a teljes lebonyolítást is. Természetesen, ha csak bizonyos részek megszervezésében kéritek a segítségünket, az is megbeszélhető.

Az esküvőszervezés sokrétű feladat

Az esküvő szervezése sokrétű nagy odafigyelést igénylő feladat, amit érdemes időben elkezdeni, hogy ne kelljen semmivel kapkodni. Az eleje még könnyen megy, aztán érdemes segítséget kérni.

Az szervezést megelőző első lépés az eljegyzés. Szokás szűk körű eljegyzési vacsorát szervezni, de nem kötelező. A karikagyűrűket vehetitek készen vagy terveztethettek teljesen egyedi darabokat.

Az esküvőszervezést időben érdemes elkezdeni

A Nagy nap időpontját érdemes minél előbb kitűzni. Az igazán remek esküvői helyszínek és szolgáltatók akár 1-2 évre előre le vannak foglalva az esküvő időszakra.

A polgári szertartás helyszínének kijelölésével párhuzamosan döntsétek el lesz-e templomi esküvői is illetve jó, ha körvonalazódik a lagzi helyszín. Szerencsés, ha ezek nem esnek túl messze egymástól, ne kelljen a násznép szállítását is megszervezni. Lehetőleg egy kis sétával el lehessen jutni az egyik helyszínről a másikra. Ha külső helyszínen lesz a polgári szertartás a polgármesteri hivatalon kívül, akkor minden bizonnyal szertartásvezetőre is szükségetek lesz.

Esküvőszervező segítségével könnyebb

Ha biztosra akartok menni, kérjétek esküvőszervező segítségét. Az esküvőn ott és akkor kell mindennek tökéletesnek lennie és sajnos senki nem tapsol vissza titeket másnap ráadásra. Ami nem sikerült jól azon utólag már sajnos senki sem változtathat.
Sok bosszúságtól kímélhetitek meg magatokat, ha esküvőszervező veszi le a vállaitokról a szervezés terhét. Esküvőszervezőként és dekoratőrként sokéves tapasztalattal rendelkezünk, és kiterjedt kapcsolatrendszer segíti a gördülékeny munkát. Csakis olyan szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akik már bizonyították megbízhatóságukat az elmúlt évek során, így nektek sem okozhatnak csalódást.

Válasszátok a saját stílusotokat

Az esküvői stílusotok kiválasztásához nézegessetek esküvői magazinokat esküvő portálokat. Hasznos lehet, ha a laptopodon egy mappába rendezed az összes felbukkanó ötletet, szolgáltatót és azokból már könnyebb lesz kiválasztani a legmegfelelőbbeket. A már kiválasztott szolgáltatókkal megírt szerződéseknek és számláknak is legyen saját gyűjtőhelye. Innen bármikor visszakereshető, ha kérdés merülne fel.

Az esküvő előtt egy évvel érdemes lefoglalni a kiválasztott időpontot az anyakönyvi hivatalban. Erre azért van szükség ilyen hamar, hogy biztosan a szabad legyen az általatok kiválasztott időpont.

A vendéglista írása is elkezdődhet. Jelöljétek, kik lesznek azok, akik csak a szertartásokra hivatalosak a vacsorára már nem. A templomi esküvő részleteit is beszéljétek meg. Egyeztessetek a tiszteletessel a jegyesoktatásról és minden más ezzel kapcsolatos feltételről.

Tervezzétek meg az esküvői költségeket!

Inkább legyen kevesebb vendég és legyen meghitt kisebb esküvő, mint túl nagy költségbe verjétek magatokat. A boldogságotok nem attól lesz nagyobb, ha hetedhét országra szóló lagzit rendeztek. Itt is érvényes a szabály, hogy a kevesebb néha több.

Időben foglaljátok le a helyszínt!

Amikor már tudjátok a meghívottak létszámát nagyságrendileg elkezdhetitek keresni a megfelelő helyszínt.
Minden szolgáltatóval legyen szerződésetek. Ha van esküvőszervezőtök, akkor ezeket kézben fogja tartani.
A menyasszonyi ruhákat is lehet nézegetni. A barátok számára is szervezhettek eljegyzési partit. Akik ide meghívást kapnak, azok kapjanak meghívót az esküvőre is. Az esküvői helyszín megtalálásával párhuzamosan a dekorációt tervezgessétek.
A helyszín sajátosságai is alapot adnak ehhez és előfordul, hogy benne van a helyszín árában a dekoráció is.

    Ki fogja megörökíteni az eseményeket?

A fotós, videós keresése is fontos feladat. Tájékozódjatok ismerősöktől, barátoktól. Nézegessetek referenciákat a weboldalakon. Szerencsés, ha együttműködik a két szolgáltató. Időben foglaljátok le, ha megtaláltátok a nektek legrokonszenvesebbet, mert az igazán profik hamar elkelnek.

A z esküvői menü

Az esküvői menü eldöntése sem könnyű feladat. A saját étteremmel rendelkező helyszíneken kész menüajánlatokkal szolgálnak. Ha a helyszín, amit választottatok nem rendelkezik meleg konyhával akkor a catering szolgáltatók között is nézelődjetek. A menü összeállítása előtt tájékozódjatok a vendégek között van-e ételallergiás vagy vegetáriánus és gondoskodjatok róla, hogy ők is találjanak számukra is fogyasztható finomságot az asztalon.

Tanúk, koszorúslányok

Válasszátok ki a tanúkat és a koszorúslányokat és egyeztessetek arról, hogy milyen legyen a ruhájuk. Ha szeretnétek, sziromszóró kislányt illetve gyűrűhordozó kisfiút akkor egyeztessetek erről a szülőkkel.

Zenekar, ceremóniamester

A zenekar kérdésében is érdemes mielőbb információkat gyűjteni, és ha megtaláltátok az ideálist, akkor le is foglalni, mert az igazán profik itt is hamar elkelnek az esküvő szezonban.

A vőfélyre vagy ceremóniamesterre is ugyanez vonatkozik.

A készülődés izgalma csodás élmény. A Nagy napon minden rólatok fog szólni, ti már csak magatokra és vendégeitekre figyeljetek.
Ha segítségre van szükségetek bármiben az esküvőtök kapcsán ránk számíthattok. Az esküvőszervezés számunkra örömteli feladat.

Blogunkban olvashattok a fentiekről részletesebben is.