Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Amikor már mindenki azt gondolja, hogy az esküvői szféra elérte kreativitásának csúcspontját, akkor mindig jön valami, ami felrázza, újra frissé, izgalmassá és lehengerlővé teszi azt! 2020 legújabb trendjei most messze elrugaszkodnak az utóbbi években megszokottaktól és valódi időutazásra invitálnak a 19. század romantikájától kezdődően a jövő extravaganciája felé.

Vissza az alapokhoz

A fejlődés során olykor nem árt megállni egy pillanatra és leporolni a régi klasszikus művészeteket, mert többet rejtenek számunkra, mint azt gondolnánk! Így nyerhetünk inspirációt esküvőnkhöz akár az impresszionizmus mestereitől, Degas vagy Monet zsenialitásából.

Ültetett folyosók

Egy buja virágoskert látványát idézik az élővirágok sokaságával beültetett folyosók, melyek között mintegy erdei tündér vonulhat végig a menyasszony az oltárig. És mivel a változatosság gyönyörködtet, a kerti virágok közé nyugodtan csempészhetünk némi szárított növényzetet is.

A láthatatlanság nagymestere

Egy esküvő dekorálásánál mindig szükség van tartókra, táblákra, emelvényekre, de ezekre nem minden esetben szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni. Éppen ezért, na meg az ultramodern megjelenéséért imádjuk a plexit!

Fémes csillogás

Akikben most így frissen szilveszter után megragadt a party hangulat, rajongani fognak a legbulisabb esküvői dekoráció nélkülözhetetlen kellékéért, a színesen csillogó fémfólia csíkokért. Mi több, a legbátrabbak akár még magukra is ölthetik azt!

Foltok

Szabályos vagy szabálytalan, teljesen mindegy, a lényeg, hogy sok legyen belőlük! Az eddigi lágy, elhalványuló vízfesték-foltok karakteres nagytestvérei, éppen ezért valahol félúton vannak a romantikus és a modern között. Tehát tökéletesek!