Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Az egész vállalkozás úgy indult, hogy a veresi szomszédom “jelzés értékkel” meghúzta az autóm. Aztán feljött hozzám, hogy kitöltsük a papírokat. Meglátta a házam belülről és azt mondta, “Te jó ég, neki mindig is egy ilyen stílusú ház volt álmai otthona” és hogy egyébként én mivel foglalkozom….kiderült, hogy ugyanabba a lakberendezési iskolába jártunk, de ő aztán esküvőszervező lett, és hogy most társat keres maga mellé.

A lehetőség kopogtatott az ajtómon

Én is mérhetetlenül boldog voltam, hiszen ritka az olyan alkalom, hogy az ajtónkon egyszer csak bekopogtat az, amivel szívünk mélyén mindig is szerettünk volna foglalkozni. Így hát elkezdtünk közösen tervezni. Szükség volt elsősorban egy igényes weboldalra. Ehhez viszont fotózást kellett szervezni, hogy meg tudjuk mutatni kik is vagyunk. Az esküvőszervezővel tervezett közös utunk nem volt túl hosszú életű, de arra mindenképp nagyszerű volt, hogy elindítson az úton. Így hát “egyedül” vágtam neki. 

Őszi fotózás

Őszi hangulatú fotózás

A vöröses, burgundi árnyalatokhoz, az őszi hangulat fokozásához mindenképp szerettem volna egy vörös hajú lányt találni, ami nem is volt olyan egyszerű…hirdetést adtam fel, és végül egy dél alföldi (jánoshalmi), porcelánbőrű, festői szépségű hölgyre esett a választás. A fotózáshoz a ruhát magam terveztem, az anyag beszerzése után pedig találtam egy jánoshalmi varrónőt is, aki vállalta a vintage hangulatú, csipkés ruha varrását. Szerettem volna egy vörös cicát is találni hozzá, de aztán ezt a dolgot elengedtem. Végül a helyszínen egy nagyon bájos cirmos cicus is meglepett minket a fotózás végére. (Nekem ezek a kedvenc képeim, olyan kedvesség árad belőlük:-)

A dörgicsei udvarház varázsa

Reggeltől, késő délutánig három helyszínen zajlott a fotózás, a már említett dörgicsei udvarházban, az erdőben és Vászolyon a telkünkön.
Segítségeim a párom, édesanyám (ő főzte a forró teát a fotósoknak, modellnek akkor már elég csípős reggelek voltak), és Andi (aki akkor évek óta segítségem volt az öt gyerkőcünk mellett). Ő segített elkészíteni a frizurát, sminket.

Az egész nap amellett, hogy borzalmasan fárasztó is volt, de fantasztikus hangulatban telt, mindenkit áthatott a hely energiája, és az ősz hangulata ami a dekorációban is csodásan megjelent. A nap végén-azóta barátommá vált -pécsi fotósunk Endre annyit mondott csak, a további együttműködés reményében nem kér érte semmit, egy hatalmas élmény volt nekik is, és hogy az egyértelműen látszik, hogy nekem ott a helyem a szakmában.:-)