Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Talán apróságoknak tűnnek az esküvőre szánt papírdekorációk a helyszín vagy a ruha kiválasztásához képest, mégis érdemes egy kis időt áldozni a kreatívok kigondolásához. Mert amellett, hogy ez is szerves része a dekorációnak, az ülésrend, ültetőkártyák, menük – és még sok-sok más termék – fontos szerepet töltenek be a vendégek informálásában.

És mivel minden évnek megvannak a favirotjai, ezért mutatom, idén nyáron milyen grafikával, technikákkal és anyagokkal kápráztathatjátok el vendégeiteket.

Absztrakt motívumok

A pasztell árnyalatokban tündöklő finom íveket, elnagyolt foltokat úgy érzékeljük, mintha úszkálnának a pípron – az egyik épp eltűnni készül, helyet adva egy éppen érkező mintának. Nagyobb virágkompozíviókkal, az asztalra helyett virágdekorációval harmóniában, egymást kiegészítve tudnak létezni. Aki a túlzott romantika helyett inkább egy kis friss és fiatalos lendületre vágyik, az absztrakt motívum telitalálat!

Rojtosan

A rojtok évek óta töretlen sikernek örvendenek a divat világában. És nagy örömünkre most már az esküvők világában is! A fesztelenül libegő fonalak bohém hangulatot kölcsönöznek bármely esküvőnek. Megbízhatjuk a dekorost vagy a kreatívok készítőjét is az összeállítással, de ha időnk engedi és van affinitásunk a kreatívkodáshoz, mi magunk is belevághatunk, akár a párunk bevonásával. Szuper kis csapatépítő lesz a nagy nap előtt!

Akrilba öntött virágok

Miért válasszuk a rajzolt virágokat, ha igazik, mi több, örökre szólók is díszíthetik emlékkönyvünket vagy üdvözlőtáblánkat? A tartósítás titka a növények préselésével kezdődik, amely eljárással a nedvesség úgy távozik a növényekből, hogy a szerkezeteükben, színükben nem esik kár. Ezek után nincs más dolgunk, mint két áttetsző akril lap között gusztusosan megkomponálni őket. Végezetül pedig jöhetnek a kézzel írott gyöngy betűk!