Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Az utóbbi évek telei már messziről sem emlékeztetnek a klasszikus nagy havas tájra, sokkal intenzívebben érvényesülnak a kopár faágak és a szárazan bókoló növények. Azonban a legtöbben nem is gondolnák, hogy mindez egy csokorba szedve és szépen megkomponálva valóságos gyönyör áradatot eredményez, mondjuk egy esküvőn télvíz idején!

Ezért az Esküvő Classic Magazinnal és néhány rendkívül tehetséges szolgáltatóval karöltve létrehoztunk egy lelket melengető őszi-téli esküvői álmot, ahol a nude, a barnák és terrakották árnyalatai mindeni számára egyértelművé teszik, hogy méltók a főszerepre is!

Az asztal felett lebegő virág-rengeteg légies látványa magára vonz minden tekintetet, a főasztal fölé helyezve pedig messziről is jelzi: itt foglal helyet az álompár! Azonban a magasba emelkedő díszfűfélék, a csüngő amarant, szárított növények és egzotikus termések némi élő virággal kiegészítve, mint a krizantém vagy a mindig eleganciát sugárzó orchidea, a vendégek asztalain megkomponálva is éppoly elbűvölő látványt nyújtanak.

Pláne, ha mindezt kiegészítjük a hozzá illő papírdekorációval, menüvel, ültetőkártyával, asztalszámmal, melyekkel kapcsolatban egyre elterjedtebb, hogy nem kell szükségszerűen teljesen ugyanazt a színt, grafikát, betűtípust alkalmazni mindenhol. Bele lehet vinni egy kis játékosságot azzal, ha inkább az összhatásra koncentrálunk és míg az egyik terméken megjelenik egy vízfesték folt vagy egy virág, a másik termék csupán egy ezzel harmonizáló színárnyalatot kap.

De az i-re a pontot azok a sokszor szemnek szinte láthatatlan részletek teszek, melyik a háttérből csendesen teszik a dolgukat és általuk válik kerek egésszé egy hangulat. Jelen esetben egy csepp arany a kulcs, ami visszaköszön a menyasszony apró ékszerein, az evőeszközökön, képkereten és köszönetajándékokon és jelenlétével melegséget áraszt.