Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Babavárót dekorálni a másik nagy szerelmünk az esküvői dekoráció mellett. Most pedig abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a volt EHF kupa-győztes kézlibdázó, Tápai Szabina osztotta meg velünk boldogságát és kért fel minket harmadik gyermeke babaváró bulijának dekorálására.

Így készült a babaváró dekoráció

Végtelenül szimpatikus volt, hogy Szabina otthon, a saját házuk kertjében, meghitt és családias környezetben képzelte el a kis összejövetelt. Ráadásul teljes mértékben megbízott bennünk, az ízlésünkben és a tudásunkban, így szabad kezet adott a dekoráció megálmodásában – nem is kívánhattunk volna ennél többet! Végül egy igazán csajos dekorációt hoztunk össze, sok pasztell rózsaszínnel és pampafűvel, de az egészben a legjobb az alacsony asztal és a sok földre dobott, pihe-puha párna volt, amin ülve elfogyaszthatták a La Vie En Rose finomságait.

Emellett pedig egy büféasztal kapott helyet, megpakolva a legfinomabb falatokkal. A asztal fölé magasodó állvány remek lehetőséget kínált arra, hogy úgy készítsünk látványos dekorációt, hogy közben ne vegyük el a helyet a péksütemények, szendvicsek és desszertek elől. A pampafüvek, rózsaszín virágok így itt is visszaköszöntek, három helyes rattan függeszték társaságában.

A különleges rózsás-levendulás és bodzás limonádé egy-egy limonádés üvegben várták a frissülni vágyó vendégeket. A kis zsúrkocsit pedig mintha csak ezek prezentálására találták volna ki: éppen elfértek rajta az üvegek és a kis csapból kényelmesen lehetett pohárba engedni a mennyei nedűt.

Az ördög a részletekben

A virágok között megbújó apró dekorok és mutatós használati tárgyak, mint a szép formájú poharak, evőeszközök és textilszalvéták éppen olyan fontosak, mint a látványosab dekorelemek.

Az ültetőkártyák, menük és egy üdvözlőtábla elkészítésében Kiszely Noémi volt a segítségünkre, akivel számos közös munkát készítettünk már, így félszavakból is megértjük egymást. Néhány inspirációs kép után el is készült az alábbi leheletfinom, virágos grafika, némi arannyal megspékelve – ezzel pedig felkerült korona a babaváró dekoráció tetejére.