Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Amikor egymást érik a végtelenül hosszúra nyúló téli esték, a csillagos égbolt ragyogása kárpótol minket a sötét órákért. Hiszen nincs romantikusabb a tűz mellett, egy meleg takaróba burkolózva kémlelni az eget és elképzelni, vajon mit tartogatnak közös jövőnk számára a csillagok. Ha pedig szeretnénk őket igazán közel érezni magunkhoz, hozzunk le belőlük néhányat a Földre és tegyük az álom esküvői dekorációnk részévé!

A bőrünkön érezni őket

A ragyogó égitestekkel átszőtt kiegészítők, mint egy ezüstösen csillogó fejdísz vagy ruhaköltemény, éterivé varázsolják megjelenésünket a nagy napon. A tökéletes hatás érdekében használjatok apró kristályokat, flittereket, gyöngyöket, fémes textúrákat.

Harapj bele!

Mintha magát az univerzumot kóstolnánk, fényrobbanásként hasít a szájban az égboltot idéző, művészi kivitelű menyasszonyi torta és az aprósütmények, macaronok. Arany és ezüst színű ételfesték, valamint elnagyolt festékfoltok gondoskodnak majd a lehető legéletszerűbb megjelenítésről.

Útbaigazítás

Kövesd a csillagokat és megleled a helyed! Egy téli égbolt ihletésű esküvőn ez a kijelentés határozottan igaz, hiszen a Hold állásaiban megmutatkozó ülésrend, a csillagképekkel ellátott ültetődekor mind arra szolgálnak, hogy minden vendéget a helyükre vezessenek.

Legyen monumentális!

Használjuk ki a témában rejlő lehetőségeket, mert a sok apróság mellett itt bátran lehet túlzásokba esni! Sőt, minél nagyobb, monumentálisabb valami, annál hatásosabb. Építsünk óriás Holdat a ceremónia hátterének vagy fotózkodáshoz, a térbe pedig lógassunk be annyi óriás csillagot, amennyit csak le tudunk vadászni az égről!