Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Császárok, királyok és királynők, hadvezérek portréi árulkodnak arról, hogy a mély kék és a bordó kettőse, némi arannyal megkoronázva átívelt a történelem évszázadain. És megérkezett hozzánk a 21. századba, de az uralkodók öltözékei helyett ezúttal az esküvő világában kápráztatja el a népet fenséges árnyalataival.

Böbe és Tomi őszi esküvőjükhöz nem is választhattak volna a helyszínükkel jobban harmonizáló dekorációt. A klasszikus vonalú, arany színű székek és a helyszín eleganciája remek alapul szolgáltak a merész és nagyon stílusos dekorációjukhoz.

Manapság közkedveltebb nevén Navy blue és Burgundy, valamint ezek árnyalatai játszák a főszerepet egy-egy dekorációban. Mi több, minél gazdagabb az árnyalatok listája, annál természetesebb és izgalmasabb lesz az összkép. Még az arany is visszaköszön egy kevés halvány, vaj színű margarétában.

Az arany színű edényekbe, állványokra megkomponált csokrok, mellettük a kecsesen égbe magasodó gyertyatartókkal mintegy régi festmény elevenednek meg előttünk. A vérvörös dáliák, kálák és rózsák között megbújva pedig olyan finomságokra lelhetünk, mint a gránátalma, articsóka és szőlő.

De a kedvencünk egyértelműen a szőlőültetvények és a végtelen panoráma társaságába állított boldogságkapu! A “hanyagul odavetett” matéria friss és fiatalos hangulatot kölcsönös az egyébként méltóságteljes, bordó színű, nehéz anyagnak. A kék ezúttal az asztalterítő színében jelenik meg dominánsan. Ezt a két uralkodó színt köti össze szépen és hozza egyensúlyba a csokrokban fellelhető millió árnyalat.

Arany fóliával díszített menükártya és a kedvencünk, a drágakő szeletekre kézzel írott ültetők fogadják a vendégek hadát az asztaluknál. Az asztal közepén magasodó virágdekoráció látványossá és mozgalmassá teszi a termet, de a légies arany állvány mégsem állja útját a jóhangulatú csevegéseknek.

Imádtuk Böbe kócos, természetes hatású menyasszonyi csokrát a sok lazán lebegő zölddel – mintha csak most szedte volna, frissen a tóparton.