Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Közeleg a Halloween, az év legsötétebb, legmisztikusabb ünnepe, tele varázslatos lehetőségekkel egy igazán formabontó esküvőhöz.

Az 1800-as évek Salem-i boszorkány korszaka ihlette az Angie & Marko Photography most következő fotósorozatát, melyben az elegáns és modern elemek kísérteties összhangban állnak az olykor meghökkentő részletekkel.

Az erdei miliőben megterített, ködbe burkolózó asztal mintegy látomás jelenik meg a szemünk előtt. Rajta az arany gyertyatartókba helyezett kék gyertyák a hűséget, jó szerencsét és harmóniát jelképezik, mindazt, amelyre egy házasságban csak vágyni lehet. A díszes evőeszközök, kristály poharak és buja virágok sokasága egy túlvilági menyegző lenyűgöző gazdagságáról árulkodnak. Az asztal felett lebegő karikáknak pedig szintén fontos jelentőséget tulajdonítanak: úgy vélik, védelmező erejük van.

A fekete mélységét, valamint a bordó és kék fenséges árnyaltait a hamvas zöldek és szürkék lágyítják és teszik üdévé a virágkompozíciókban.

És a bizonyíték arra, hogy ezen a napon valóban a varázslatoké a főszerep, az a feje tetejére állított, feketébe burkolózott menyasszonyi torta.