Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

A csillagos ég alatt igazi utcamulatság hangulatot árasztanak ezek a felturbózott food truck kocsik. Hogy szépségük mellett mi egybet tudnak még, milyen esküvőkön érdemes bevetni őket, vagy mire figyeljünk a bérlésüknél, most megosztjuk veletek.

Hova ajánljuk?

Egyértelműen a szabadtéri esküvők kuriózuma egy ilyen büfékocsi. Főként akkor érdemes bevetni, ha kis létszámú esküvőt tervezünk állófogadással, esetleg olyan helyszínt választunk – például egy romatnikus erdőt vagy tópartot -, ahol más módon nem megoldható a vendégeitek étkeztetése. Ha a szertartás és a buli külön-külön helyszínen kerül megrendezése, akkor pedig remek italkínáló lehetőséget biztosít a napon kókadozó vendégeknek a ceremónia helyszínén.

Milyen büfékocsit vegyünk igénybe?

A könnyed vacsorán túl szinte bármilyen étel vagy ital felszolgálásához bérelhetünk egy látványos food truck-ot. Kínálhatjuk innen a desszertet, fagylaltot, lehet ez hűsítő limonádét vagy illatos kávét felszolgáló kocsi, vagy pedig maga a hangulatfelelős bár-busz. Azonban alapvetően két típusú kocsit különböztetünk meg: az egyik komplett konyhával rendelkezik, így helyeben, frissen készült ételeket szolgálnak fel, míg a másik verzió csupán egy látványos szervírozó kocsi, konyhai eszközök nélkül.

Amit a bérlésükről tudni kell

Ha megvan a kiszemelt food truck kocsi, a személyes okmányainkkal és egy bérleti szerződés aláírásával vehetjük igénybe egy napra, vagy akár egész hétvégére. Kauciót minden esetben fizetni kell, melynek ára szolgáltatónként igencsak eltérő lehet, azonban ezt az összeget teljes egészében visszakapjuk, ha sértetlenül szolgáltatjuk vissza a járművet. A szállítást, takarítást, személyzetet legtöbb esetben igényelhetjük a cégtől. Némi alapdekorációval minden kocsi rendelkezik, ám ha virággal szeretnétek még ünnepélyesebbé tenni, a felfogadott dekoros lesz ebben a segítségünkre.