Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Akár az adventi készülődés során, csodálatos érzés, amikor minden a helyére kerül. Ami addig csak a képzeletben létezett, egyszerre valóságossá válik.

Kedves, lelkes emberek, akik azért jönnek össze, hogy mindezt segítsék. Azt szeretettem volna, hogy a képek egyfajta időutazásra invitáljanak, ugyanakkor nagyon is a jelenben “élők” legyenek. Hiszen a képek dekor – és színvilágukban a mai trendnek megfelelőek.

A kissé zord, télies miliő kedvéért egy komor, – a sötét gótika korából fent maradt – templomot választottam fotózásunk helyszínéül. A Zsámbéki Romtemplom megadta az alaphangulatot. 

 Így mintegy fűzőt, egyik gondolatot fűzve a másikba jött az ötlet, szükségem lesz egy fríz lóra is. Méltóságteljes megjelenésével tökéletesen illeszkedik majd az általam elképzelt világba. 

A nemes anyagok kiválasztása a ruha varráshoz,a különleges, már-már bársonyszerű, tűzvörös és bordó árnyalatokban játszó virágok összeállítása, a teríték és karácsonyfa megtervezése, a fodrász, sminkes megszervezése nagy kihívás elé állított. De minden percét élveztem.

A kreatív fotózás egyik helyszíne, ideiglenesen fotóstúdióként funkcionált, ahol berendezett enteriőrben, lágy zene és kandallóban pattogó tűz mellett lehetőség nyílt házassági évfordulóra készült, valamint glamour fotózásra is.