Close
+36 70 376 2762 maviedekor@hotmail.com

Nap nap után élvezzük a nyár színeit, ízeit, lubickolunk a napfényben és szerencsés esetben egy kristálytiszta, szikrázóan kék vízben. Nincs ember, aki ne ábrándozna ilyen atmoszférájú esküvőről, akár valamelyik távoli, egzotikus tengerparton. Viszont akkor sem kell lemondanod a víz üdeségéről, ha a lakóhelyed, vagy a kinézett esküvőhelyszín közelében nem csordogál folyó és patak ezerszámra. Elég előkapni a kreativitásodat és az esküvői dekorosoddal karonfogva egy csepp oázist álmodni magadnak!

A kék 50 árnyalata

Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy a vizes témájú esküvő kulcsa a kék színben rejlik. Azonban, mint ahogy a tenger is kék millió árnyalatában hullámzik, az esküvői dekornak is jól fog állni némi játék az árnyalatokkal. Ne ragaszkodj görcsösen csupán a türkizhez, a dusty vagy a navy blue-hoz, mert a végeredmény erőltetett lesz. Bátran használj több színt, mert ettől lesz természetes hatása az összképnek. Csupán egyetlen dolgot tarts szem előtt, mégpedig a színek harmóniáját!

Anyagok, minták, textúrák a minél teljesebb hatásért!

Gondold végig, milyen jelzőkkel illetnéd a vízet: áramlás, tükröződés, lágyság, ragyogás, végtelen, hullámzás… Ezekből kiindulva állítsátok össze a dekorkellékeket, de ugyanígy ezek legyenek sarkpontjai a menyasszonyi tortának, vagy akár a ruhádnak is. Az elmosódott, színátmenetes motívumok remekül állnak majd a tortának, a vízfesték a papírdekorációnak, a kék kristályból készült ültetők pedig garatnáltan csillogást kölcsönöznek a dekornak. Használjatok könnyed, puha, jó esésű anyagokat, amik szinte lefolynak az asztalokról. Ha ugyenezet az elvet követed a menyasszonyi ruhádnál is, ámulatban nem lesz hiány!